Ardıç kürüne başlarken, ilk önce aktardan  bir bardak su içiyoru150-200 gr ardıç alarak başlıyoruz.

1. Gün 4 tane ardıç'ı yıkayıp çiğniyoruz, üstüne bir bardak su içiyoruz.
2.Gün 6 tane (bu arada her gün 2tane artıyor)
3.Gün 8
4. Gün 10 (diye devam ediyor 12.ci güne kadar 26 adet oluyor)
13. gün 2 tane eksilterek yani 24-22-20-18-16-14-12-10-8-6-4- diye kürü bitiriyoruz.

Tarafımdan senelerce (her sene) ve önerdiğim bir çok kişi tarafından denenmiştir.
Kaynak kitaplarımdan alınmıştır.

Bize lazım olmaz demeyin, muhakkak  annenize, eşinize, dostunuza lazım olacak bir tariftir:))

tatildeydim

ramazandan önce çok güzel bir tatil yaptım..benim yıllanmış arkadaşımın marmariste ki çiftliğinde her yıl tatil yaparım..orası bana o kadar iyi geliyor ki,her yıl o zamanları iple çekerim..sizlere de o ralardan biraz bir şeyler göstermek istedim






aslında çok daha fazla resim var ama onlarda sonraya kalsın :)
herkese sevgiler

biliyorsunuz arkadaşlar bu ramazan yaza denk geldiği için bir hayli uzun..böyle olunca midemiz o kadar uzun süre boş kalıyor ki,iftarda yiyeceğimiz ilk şey çok büyük önem kazanıyor..ben bunun için çok güzel bir yöntem uyguluyorum..ballı limonlu su..bu su mide çeperimizi rahatlatıp yiyeceklerimiz için midemizi hazırlıyor..ben 8 yıldır bu şekilde iftar açıyorum ve o kadar memnunum ki sizlerle paylaşmak istedim..


şimdilik ben den bu kadar,çok yakında yeniden görüşmek dileğiyle..



Doğadan Ele 2012 Her hakkı saklıdır. .